söndag 22 februari 2009

söndag igen...

Kök

Vardagsrum

Sovrum

Eldosor

Alltså, ibland känns det som om allt bara handlar om sjukdomar. Vem man än pratar med så är det sjuk hit å sjuk dit. Allt från dödsfarligt till förkylning. Är väl årstiden oxå men jag önskar att alla bara kunde få vara friska å glada! Vi har åkt på en förkylning oxå, så vattkoppor och magsjuka har toppats av ytterligare en åkomma. Helgen har alltså handlat om vab, jobb, prickar som kliar, näsor som rinner och en å annan gipsskiva. Dock inte så många som vi önskade...

Hur som helst går bygget framåt om än i minskad takt. Gipset är uppe på nedervåningen, alla innerväggar är isolerade och vi börjar så smått tänka på färg och tapeter. Men än är det långt kvar...
Vi hinner aldrig ta några ordentliga bilder nuförtiden vilket är lite trist. Det blir bara mobilbilder men hellre det än inga alls är vårt motto. Tyvärr är kvalitén riktigt dålig men lite ser man ju iallafall.

4 kommentarer:

VILLA VRÅKEN sa...

Hej hej....Hoppas att ni snart blir friska, alla verkar vara sjuka nu!! Men va långt ni har hunnit med gipset!!! Tänk att ni snart kan börja måla och tapetsera..Jag blir aldeles nervös på denna snö, det snöar ju hela tiden..Hoppas bara det inte blir ett hinder för gjutningen! Ha det gott!

Kram Linda

Vimsingen sa...

Kan bara säga jag vet hur det känns. Ibland undrar man varför man j´har ett jobb när det vore enklare att bara ta hand om alla sjuka barn eller sig själv. Men det blir väl bättre om några år.
/Vimsingen

VILLA VRÅKEN sa...

Hej hej.....Visst kan man känna att man ska ha byggare till hela huset och när man har små barn!!!
Men Richard tycker det ska bli kul att få börja!! Han är en riktig "byggare Bob"....Vi får se hur vi känner om några månader!!Whiiii. När ska ni flytta in??? Ha det gott och go natt!!

Kram kram

Villa Krutbruket sa...

Hellooo!!
Japp vi ska ha stående/liggande.. Vi tyckte den var så fin så det var ett självklart val.. Lite annorlunda. Men på garaget har vi stående bara.
Ja visst är det skönt att de gör allt men det är ju som du säger roligt att greja själv också.. Men vi känner att vi inte har riktigt tid med så mkt..
Inflytt blir nog runt maj början av juni... Får ju inte börja lägga golv på nedervåningen fören den 20 april pga att plattan måste brinna färdigt.. Men huvudsaken vi får flytta in i början av sommaren :P
Verklilgen rätt årstid att få flytta in i ett hus! Eller vad säger du?
Ska ni göra i veckan då?
Kram