tisdag 10 februari 2009

Sjuka familjen...

...japp! Det är vi det. Här har man skrytit över att vi klarat oss från alla dagisbaciller hela vintern men igår slog det till här hemma. Å då var det vårt minsta lilla pyre som helt otippat började kräkas. Å sen kräktes hon hela natten. Så nu är det igång. Vi betar av alla i familjen. Freddan är oxå riktigt risig och vi andra går omkring med feber och magont så vi får väl se vem som kräks härnäst. Nu börjar Polly bli bättre iallafall och det är tur för hon är ju så liten och ganska tanig för sin ålder så vi vill ju helst slippa uttorkning och liknande som annars är vanligt när småttingar blir magsjuka.

Freddan har lyckats beställa verktyg snabbt och smidigt från England och är lite mer uppåt för att dom kom igår iallfall. Gick förvånasvärt snabbt och smidigt.

På huset skall ventilationen påbörjas idag. Vi är väldigt glada för detta. Sedan ska lösullen sprutas på fredag så då kan vi äntligen börja sätta takpanel och stänga väggar och liknande...
Vi har oxå beställt spottar till köksskåpen (alltså under). Vi tänkte inte ha detta först men ändrade oss när vi fick se hur fint det var i Freddans föräldrars nya kök. Inte blev det så fasligt dyrt heller... Fast pengaperspektivet är ju lite snedvridet när man bygger hus.

Hela helgen är vikt åt huset så jag hoppas vi är friska tills dess.

7 kommentarer:

Villa Krutbruket sa...

Nej, nej vad trist att ni är sjuka =( Är verkligen en sjuk period nu.. Jätte många som ligger i flunsan och spysjukan.. Usch vad trist det är..
Visst är det mysigt med all snö, men det skulle ha kommit i december inte nu i Februari.. men men inget man ror på ju =)
Jasså dags för lösullen för eran del, vår lösull kommer den 23/2.. Snart!! =)
Hoppas ni kryar på er jätte snart så ni kan greja i huset..!
Kramar

Jag och prinsarna sa...

Hej på er!

Och tusen tack själva. Det var kanontrevligt precis som vanligt ;)
Albin tjatar om Beda och vill leka med henne igen säger han. Jätteroligt att dom leker så bra ihop.

Men å era stackare. Så ni åkte på magsjuka hela familjen!? Fy vad ruttet. Det är två gäng till utav dom som var här på kalaset som ligger i magsjuka. Men vi har klarat oss av nån underlig anledning. Hoppas verkligen att ni blir friska snabbt så ni kan greja med huset och så att vi kan ses snart igen.

Stora kramar till hela familjen

Villa Krutbruket sa...

Ja det går jätte fort för dom, är 6 st snickare som håller på varje dag. Men som du sa så måste ju plattan torka i 3 månader innan vi lägger klinker så det kommer inte kunna bli inflytt före maj iaf =( men, men sånt är livet...
Jag har scannat in planlösningen en gång för att kunna lägga upp den, men bloggen godkände ej detta format så jag gav upp...
Fler som har frågat efter det nämligen...
Kram

Jag och prinsarna sa...

ja, jag hoppas verkligen att vi klarar oss. Magsjuka är det sista jag är sugen på just nu.

Jag fixar så Bedas nalle är klar nästa gång vi ses :)

Haha, ja visst blir man lite sugen när någon annan ska ha barn. Men ni kan väl vänta något år och skaffa en 5:e. Ni har ju plats i alla fall ;)

Kram kram!!

Christina o Robert sa...

Hej. Tack så mycket. Vi kämpar på..ni vet ju hur det är. Det är så himla kul ...även om det är jobbigt och man har sina svackor i produktionsfarten. Skönt att vi går mot ljusare tider. Solen lyser ute, härligt. Hoppas ni kryar på er. Hälsningar Christina o Robert

Ina sa...

Stackare - jag vet hur det är... en massa saker att göra och sjuka familjer...
Krya på er.
//Ina

Villa Krutbruket sa...

Jag ska göra ett försök =)
Skönt för er att era 3 månader har gått, våra har just börja =(
Ha en mysig kväll...
Kramis