torsdag 5 februari 2009

Nya verktyg

Idag har Freddan "fått" lite fler verktyg. Vi är nu ägare till en dyckertpistol och två fina skruvdragare...

Imorgon kanske snickarna är tillbaka för att fixa det sista invändigt innan det är vår tur. Annars kommer de nästa vecka. Vi längtar sååå mycket tills vi får sätta igång för det innebär att vi tar ett steg närmare inflytt.

Vi börjar så smått planera för hur vi vill ha vår trädgård. Våra barn vill ha gräsmatta. Så det blir nog ganska mycket sådan. Vi vill inte stressa fram trädgården heller innan vi har bott in oss och kan känna hur vi kommer använda oss av den. Vi har ju ett gäng stora stenar som jag gillar och vill använda i vår trädgård. Så det kan nog bli bra såsmåningom.

2 kommentarer:

Villa Krutbruket sa...

Jaa, trädgården är ju super rolig att planera, men oj vilket arbete.. Men som sagt det är ju ett livs projekt ;)
Mm nu börjar jag bli ganska less på det här med snor och slem *Ler* Men tyvärr så står det stil just nu, verkar varken bli bättre eller sämre i förkyldningen.. Men, men...
Det går jätte bra för oss, taket är klart (ej tegel på ännu), alla fönster och dörrar på plats ;)
Så roligt nu, när det verkligen ser ut som ett hus..
På måndag ska de börja med insidan..
Oj, ni har en hel del framför er med resten, både roligt och lite jobbigt kan jag tänka mig =) Ska ni göra allt invändigt själv eller?
Ha en trevlig helg om vi inte hinner höras något mer innan..
Kram

VILLA VRÅKEN sa...

Va roligt för er nu när ni får börja!! Idag kommer våran grävgubbe och ska börja! Som vi har längtat! Ha det gott så syns vi säkert snart! Kram Linda