torsdag 15 januari 2009

Vem gör vad?

Nu har vi första gången erfarit ett litet problem i bygget. Det gäller våra spårade spånskivor. Vi valde ju bort alla "vanliga" golvspånskivor på övervåningen för att vi ändå ska lägga massivt trägolv. Med detta försvann ju även inläggningen av detta vanliga golvspån från byggentreprenaden. Men vi valde inte bort den spårade spånskivan till badrummet uppe och inte inläggningen av detta heller. Men nu hävdar snickaren att det ligger på rörläggaren och rörläggaren hävdar att det ligger på snickaren. Golvspånet leverar dock rörläggaren. Alltså detta är inget stort problem då det handlar om 6kvm, men det känns samtidigt mindre kul då vi ju någonstans betalar för detta redan och oavsett om det är ett missförstånd eller ej så hoppas jag att det löser sig smidigt. Vi är förövrigt väldigt nöjda med alla inblandade entreprenörer hittills så detta löser sig nog oxå...

5 kommentarer:

Villa Krutbruket sa...

Gu´va tråkigt med uppstådda problem, men antar att det är svårt att undvika detta i ett helt husbygge =( Hoppas det ordnar sig..
Ni ligger nog långt före oss tror jag, vi ska gjuta våra grunder (hus+garage) på tisdag sen sätts hus bygget igång.. våra snickare har just börjat jobba igen efter deras "jullov"... så det har stått öde ett bra tag...
Ligger sjuk hemma så nu ska jag krypa ner till sängs igen, Hörs snart igen hoppas jag..
Kramar Maria

Villa Krutbruket sa...

Titta på bilderna, ni ligger långt före oss ;)
Roligt att se hur vårat kommer att se ut snart... Hehe!!
Kramar

Ina sa...

Tack för ditt inlägg... hoppas att din lillkille blir helt frisk och slipper sjukhus....

vi har golvvärme i badrummet = VVS aren som levererade golvspånet och jag tror faktiskt att det var han som installerade det också så att det hamnar "rätt".
kan dubbelkolla om du vill.

Allt löser sig...
//kram Ina

Vimsingen sa...

Trista problem. men vill som du skriver inte betala dubbelt....

Villa Krutbruket sa...

Hej igen,
Allting tar verkligen såå lång tid när det gäller ett husbygge, så vi hoppas verkligen att slutdatumet som snickaren har sagt till oss (v.17)kommer att gälla..Vill verkligen in så fort som möjligt innan sommaren..Först hade vi fått v 13 som slut men dom sköt fram det till v 17..hoppas att det stannar där.. =)
ja visst är det roligt att vi bygger nästan samma...Spännande att få följa varann ;)
Vi har valt Contura 550 tror jag den hette, vilken har ni valt?
Vilket kök har ni valt?
vi har valt Meny, de vita i gammeldags stil =)
Hoppas ni får en trevlig kväll..
Kramar Maria