fredag 23 januari 2009

Helg, kära helg

Å så var det helg igen... Veckorna rinner iväg och varje dag bjuder på nya överraskningar. Denna vecka har handlat mycket om rör, el och golv. Hur, var och varför? Dessa frågor spinner hela tiden i våra huvuden och man önskar ju att det fanns enkla svar och lösningar på allt. Den tråkigaste grejen denna vecka var när jag insåg att det trots alla planeringar och dubbelcheckar med allt och alla, tillslut ändå måste bli ett utanpåliggande elskåp. Det är nog bland det fulaste jag vet... Visst är det i-lands problem och jag skäms för att jag ens tycker att det spelar någon roll. Men det gör jag och nu blir det trots allt ett sådant. Vi ville verkligen ha ett infällt elskåp men det har blivit någon miss någonstans så det går inte att få till det om vi inte gräver upp och drar om elkabeln. Tror inte att det är nått vi vill just i dagsläget...
Vi har oxå tvingat vår stackars elektriker att flytta ett uttag då vi inte hade kommit överens (jag å Freddan) om var vår nya centraldammsugare skulle vara. Nu är Freddan överens med mig (dvs jag fick min vilja igenom).
Vi har oxå vridit och vänt på hur vi ska lägga in vårt furugolv. Det finns flera olika sätt att göra det på och alla snickare säger olika, så nu kör vi som vi tänkte från början.
Sedan har Freddan oxå jagat vem som är ansvarig för att åtgärda de skadade ventilationsrören som vi fick i veckan. Men även detta löser sig nog.

Nu i helgen hoppas vi på att hinna fixa lite med garaget som står och väntar på oss. En sak i taget, en dag i sänder...

2 kommentarer:

VILLA VRÅKEN sa...

Samma miss gjorde vi oxå med elskåpet...Men man tänker inte på det!Fint med furugolv! Ska ni vitpigmentera dom? Ha en trevlig helg/ Linda

Villa Krutbruket sa...

Hallå,

Javisst är det roligt, helst vill man stå och titta på hela dagarna =)
Hur går det för er då?
Kramar