fredag 30 januari 2009

Polly!

Idag är det Pollys dag! För ett år sedan var hon bara en liten färsk spädis och nu busar hon för fullt. Det går så himla fort... Min allra bästaste vän väntar sitt fjärde barn och har nu gått 11 dagar över tiden. Tyckte att hon skulle ta och pricka in Pollys födelsedag men det går lite segt. Det är ju ett par timmar kvar på dygnet, och jag vet att det kan gå hiskeligt fort, så vi hoppas fortfarande på en ny bäbis idag!

Veckorna bara ramlar iväg och snart är det februari. Jag vill så gärna att det ska bli vår snart. Är så trött på kyla och snö. Men det kanske inte är så konstigt med tanke på min sydlänska gen. Fast det är bra fint här i Dalarna när snön ligger som ett vitt täcke över hela landskapet. Men våren innebär ju oxå ett steg närmare inflytt i huset och det är något som vi alla ser fram emot.

Trevlig helg!

2 kommentarer:

VILLA VRÅKEN sa...

Vi är oxå så himla trötta på kyla och snö! Tänk när vi får packa picknick korgen och gå ner till sjön o bada!! Mumma! Föresten era lampknappar, var köpte ni dom? Var dom dyra? Så himla snygga.
Ha en trevlig helg!

Kram Linda

Villa Krutbruket sa...

Jaa visst gör det!!
Gud vad allting går snabbt just nu... Såå roligt..
Hoppas ni har en bra helg..
Kramar