lördag 22 november 2008

Övervåning

Sigges rum till vänster och Pollys till höger.
Sigges blivande rum...

Rör i tvättstugan för jordvärmen och annat.

Efter kalaset idag var vi ut och försökte plocka ihop lite skräp på tomten... i mörkret... Det gick sådär. Vi trodde det gått bra ända tills vi klev in i ljuset på Ica Maxi. Lera i is, smälter och blir lera på kläder. Vi var inte så hotta när vi handlade middag men vi gladde iallafall Sigge med hennes favorit mat: lövbiff, bearnaisesås och potatiskroketter. Freddan passade iallafall på att klättra upp på övervåningen när vi var vid huset och då inser man hur proportionerna från ritningarna stämmer med verkligheten. just nu känns huset ganska litet inuti men stort utanpå. Vi får väl se hur det känns om ett tag.

2 kommentarer:

Helena sa...

Hej hej! Tack for kommentaren om Siljan golvet. Var byggare har pratat med dom och det ar ju en ganska dyr losning. Eftersom han aldrig lagt ett golv pa det sattet skulle han dessutom ta in en golvlaggare. Det skulle sakert bli bra men som sagt valdigt dyrt.... Och vi har hittat blandade kommentarer om farga furugolv morkt. Men det kan sakert bli jattebra.
Vilket fint hus ni bygger! Jag letade upp ritningarna som ni lagt in tidigt pa bloggen. Men jag hittade inte exakt vilket Fiskarheden hus ni bygger, vilket ar det? Det ser stort ut men det behovs ju till en stor familj! Kul att folja ert bygge. Jag ska halla utkik efter golvet langre fram.
Halsningar Helena

Helena sa...

Kul att veta vilket hus det blir, det ser jattefint ut pa deras hemsida. Och kul att fa folja ert bygge!
Hej da igen!//Helena