fredag 14 november 2008

Bloggande...

Alltså det här med bloggar och bloggande är ju himla kul! Jag får så mycket inspiration från andra bloggare och deras byggen och liv med för den delen. När man skall göra ett så här stort projekt, som ett husbygge faktiskt är, så blir man liksom lite glad av att se att andra klarat det. För ibland tvivlar man lite på att det skall kunna gå att genomföra. Å då har vi inte ens börjat med själva bygget än... Men för det mesta känns det bara kul! Så tack alla bloggare för att ni delar med er av era erfarenheter. Det är guld värt!

2 kommentarer:

Maria sa...

Hej, jag säger varsågod utan att ha en susning om jag är en av dem du menar;)

Ett tips ska du få som jag även gav Talludden igår....Försök att skriva ner så mycket du orkar och kan på bloggen. Strunta om det är saker som du kanske tror är ointressant för andra. Skriv för DIN egen skull. Om tankar, funderingar, hur ni mår under dom olika faserna, och givetvis massor om byggprocessen!

Såhär i efterhand är det en värdefull upplysning för en själv att ha. När jag sitter och läser om mig själv och de tankarna jag hade kring dom olika faserna förstår jag nu bättre vad det var jag upplevde. Alltså, tack vare bloggen kan jag nu på riktigt ta in vad som hände för under resans gång var jag som bedövad av all stress, beslutsångest mm.

Lycka till och kram Maria

Familjen Eriksson sa...

Hejsan!

En till Maria här... :)

Jag håller helt med andra Maria. Om inte annat för att om du skriver även när du är deppad kommer du att massor av pepp och goda råd av oss andra som redan "been there, done that, felt that".

Och det är verkligen jätteroligt att gå tillbaka i sin egen blogg och läsa sedan.

Lycka till på måndag!

Om jag kommer ihåg ska jag ta en sväng förbi innan jobbet och titta lite på området. Det var ett tag sedan jag åkte där så det har säkert hänt en del... så ser ni någon nyfiken kan det vara jag ;)

Hälsningar
Maria på Adrians backe