fredag 28 november 2008

Pappahelg

Idag har Mose och Sigge åkt till sin pappa. Mose ser alltid så mycket fram emot pappahelgerna. Å det gör Beda med... ända sedan Betty var liten så har hon kallat sin egen pappa för Fredrik och Sigges och Moses pappa för "pappa Lars". Inte så konstigt kanske med tanke på att stora syskonen säger så. Å varje gång syskonen åker iväg grinar Beda för att hon inte får följa med... Hon kan inte förstå hur det kan vara sååå orättvist att hon bara har en mamma och pappa å Sigge och Mose har två!
Dessutom får dom vara i Stockholm och göra kuliga saker... Och åka tåg... Och tunnelbana... Men nu har Beda sett till så hon ska få följa med å hälsa på hos pappa Lars å Sandra vid jul. Å hon är helt överlycklig över det! Tänk vilken tur jag och Lars haft då vi har fått sådana bra respektive och extra föräldrar till våra gemensamma barn. Jag är mycket glad över att Sandra och Freddan finns till för mina barn!

1 kommentar:

sandy sa...

Hej!

Det är klart Beda ska komma och leka med oss! Tror dock att hon kommer bli besviken, vi är inte alltid så himla kul... :)

Snart kanske vi även får låna Polly!

Kram!

//Sandra