söndag 30 november 2008

Fulltaliga igen...

Nu har de stora kidsen kommit hem från sin pappa och familjen är återigen fulltalig. Det betyder med andra ord att vi under den senaste timmen bråkat och tjaffsat om diverse småsaker för att sedan återgå till den normala lunken. Det är som om alla måste testa om deras "plats" i familjen fortfarande är likadan. Å det är den ju, så då blir allt som vanlig igen. Å det är så skönt!
Nu har vi oxå insett att vi måste börja packa om vi ska hinna bli klara med allt innan den första flytten blir av, dvs den hem till min mamma där vi ska bo under en period medans huset blir klart. Det är en väl utarbetad strategi för att bli fortare klara med huset... Både mamma och vi har nog börjat inse att det kanske inte blir så himla enkelt å kul i längden... Fast å andra sidan får vi se det som ett socialt projekt å tänka på alla dom i världen som bor trångt. Imorgon börjar vi fixa med garaget!

1 kommentar:

Jag och prinsarna sa...

Halloj!
Med oss är det bara bra, som vanligt. Fullt upp! Springer runt som en galning här i huset med julmusik på högsta volym och försöker adventspynta lite medans Albin är på dagis ;)
Hur är det med er?
Vi är så fruktansvärt nyfikna på erat hus så vi bara måste ses snart. Vi kan väl höras och boka in en liten träff. Anders jobbar ju efteriddag den här veckan så vi kan efter kl 15.30 och sen har vi nog inget i helgen heller tror jag inte. Hur har ni det?
Kramar från Emelie