måndag 19 oktober 2009

Tid...

...är en bristvara. Men vi tar en sak i taget mellan jobb, skola, dagis och allehanda andra göromål som fyller livet. Klädkammaren är färdig tapetserad men det saknas lister och hyllor. Den utvändiga målningen på huset är oxå strax klar, bara lite kvar på ena gaveln och kupan. Resten får vänta till i vår. Tiden verkligen springer iväg och dagarna slutar lika snabbt som dom börjar. Hoppas på lite lugnare dagar såsmåningom så vi verkligen kan njuta av huset ordentligt.

Christoffer efterfrågade planlösning på vårat hus och det finns här. Ett av våra första inlägg faktiskt. Känns som en evighet sedan. Nu när huset är klart (nästan iallafall) så är vi väldigt nöjda med just planlösningen. Hallen blev precis så stor som vi ville och behöver eftersom vi är en sådan stor familj. Hela huset känns stort och öppet och luftigt samtidigt som alla har sin egen vrå.

För er som följt oss så från början så kan jag berätta att vår "trädfråga" är på väg att lösas efter över ett år. Kommunen sågade ju ner det enda trädet som vi sparat på tomten. Så förhoppningsvis kan vi snart berätta om hela processen här. Helt plötsligt är alla på kommunen jättesnälla mot oss. De var de inte i början kan jag säga...

Kommer snart tillbaka med lite bilder på huset. Känns bara så trist att visa när det inte är riktigt klart.

1 kommentar:

Veronica sa...

Jag håller med dig, vart tar tiden vägen? Fast jag tycker ni hunnit massor!
Väntar med spänning på bilderna när ni är klara!

//Veronica