måndag 26 oktober 2009

Våra entreprenörer

Vi har haft en himla tur med de entreprenörer som vi anlitat. Vi fick alla via Fiskarheden och det har funkat jättebra. De få problemen som varit har lösts snabbt och utan strul.

Vår byggfirma var LZ-bygg. Leif och hans medarbetare har varit helt super att ha att göra med. Hcj´s elservice fixade elen. Hasse har varit en riktig klippa.
Sedan har vi Jonas vår vvs:are. Det är nog den snällaste rörisen man kan hitta, hans firma heter Lilla Helgås Rör och Böj. Sedan fixade Kruses kakel och bygg all kakling. Och alla har gjort ett superjobb! Kan rekommendera dem alla!

Sist måste vi oxå passa på att tacka Lena vår försäljare på Fiskarhedenvillan. En proffsig och trevlig kontakt i alla lägen från början till slut!

1 kommentar:

Veronica sa...

Tänka vad mycket lättare det går och vad roligt det är när sammarbetet fungerar bra och alla är glada och positiva. Det motsatta tar ju så mycket energi och är ju SÅÅÅÅ tråkigt. Vi testar tyvärr båda sidor för tillfället:( Men när vi väl flyttat in kommer vi nog bara komma ihåg det roliga!

Kram veronica