söndag 27 september 2009

Lite bilder...

Polly hänger i trappen... Den är fortfarande omålad...

Beda i sitt rum.

Mose´s rum.

Världskartan från Ferm som pryder Mose´s vägg.

Tiden går så himla fort. Vi har bott i huset i två veckor nu och vi trivs jättebra. Vi tar en dag i taget och är glada för alla småprojekt vi klarar av under kvällar och helger. Förra helgen målade vi klart tre fjärdedelar av huset. Vi har ena gaveln kvar att måla samt balkongen. Garaget har vi grundmålat mesn det återstår två strykningar innan det är klart. Målet är att vi får på minst en strykning till på garaget och att gaveln är färdigmålad innan vintern. Vi tror vi kommer fixa det. Det gäller att hålla humöret uppe in i det sista... Tillslut känns det som penseln har vuxit fast i handen och att den enda rörelsen man kan göra med armen är en svepande sidorörelse... Inne pysslar vi vidare med de lister som är kvar och alla hyllor och hyllplan vi vill få upp så vi får undan lite skit från golvet. Mitt nästa projekt är att färdigställa klädkammaren. Jag är en god bit på väg, det är bara tapetsering, golvlister och hyllor som fattas.

5 kommentarer:

Vimsingen sa...

Gud va roligt att se lite bilder. Måla på snart är det för kalt och måla och då kan ni hålla er innomhus.
/Vimsingen

VILLA VRÅKEN sa...

Så fint ni fått....Vi kommer och våldgästar någon dag!!

Kramar i massor

Jag och prinsarna sa...

Hej på er!!
Tusen tack för senast. Supergod mat och trevligt sällskap :)
Det var jätteroligt att äntligen få komma till erat nya kanonfina hus. Ni är så duktiga som fixar och grejar hela tiden fast ni har 4 barn. Här står allt helt still och vi har ingen lust att göra nåt fast vi bara har 3 barn ;)
Hälsa alla och ha det bra.
Kram kram!!

Veronica sa...

Så fint ni fått! "Världskartan" gillade jag skarpt:) Lycka till med målningen, jag hoppas också kunna ta några penseldrag idag.

//Veronica

Christoffer sa...

Hej, jag har sett att ni har en annorlunda planlösning jämfört med de som finns på fiskarhedenvillan.se. Skulle ni kunna lägga upp eran på bloggen eller maila den till mig? Jag och min sambo funderar också på att bygga Hägern. Tack för en bra blogg. Mvh Christoffer. ch_ampion@hotmail.com