onsdag 26 augusti 2009

Snygg lampa

Bilden lånad från: http://www.shoppinggatan.se

Den här lampan vill jag ha ovanför trappen! Den är så fin... Får se vad Freddan tycker. Den är ju inte gratis precis, fast inte jättedyr heller. Allt är ju en fråga om prioteringar. Är det nått man inser när man börjar titta på lampor så är det vad fruktansvärt dyra dom är!
Nu börjar de sista fakturorna trilla in och bygget är snart över. Inte färdigt men inflyttningsklart iallafall. Hur mycket har ni andrda haft kvar att göra när ni flyttat in? Vi vill ju helst slippa bo i ett bygge men lite får nog vara kvar annars kommer vi aldrig in... Lite socklar och dörrfoder återstår inne i huset samt småfix. Sedan har vi ju utvändig målning av halva huset och garaget kvar oxå.
Hoppas vi kan fira vår 3årigs bröllopsdag i huset om två veckor iallafall!

3 kommentarer:

Ina sa...

hmm vi flyttade in när vi hade ett rum klart... bodde där från nov i detta totala byggkaos - med byggfläktar för att värma upp huset... i dec. blev köket klart lagom till julafton sedan så blev rum efter rum klart...
nu efter snart 10 månader i hustet är alla rum klara (bara den där VVSaren kunde komma) och vi jobbar med listerna.. MEN det har varit jobbigt.. men gud så lärorikt...

-------------------------------------------- sa...

Hej hej, hittade hit via en blog via en annan osv. :-) Underbara foton, kul med huset och bara så mysig blogg!

Vera

VILLA VRÅKEN sa...

Japp nu är det inflyttning, städat och klart! Förutom att tvättstugan inte är klar, men den tar vi sen.......När kommer ni till källviken??? Hoppas ni kommer snart! Vill dricka kaffe med er! Föresten Kräftskiva nästa helg på lördag kl 18!Vid lekparken! Vore roligt om ni var med...Barnen är så klart med!

Hoppas vi ses snart! Kram kram