torsdag 16 juli 2009

Två rum är klara!

Eller iallafall färdigtapetserade. Nu ska det ju vara golvlister, fönstersmygar, fönsterfoder, dörrar, dörrfoder, strömbrytare och lite möbler oxå kanske. Men det känns som en seger!


Pollys rum med biltapet!

Signes rum med Mairo tapeten i brunt. Det blev jättebra! Den bruna nyansen gjorde sig väldigt bra mot den andra tapeten som vi valt att sätta nästan överallt i huset till att börja med. Vi vill bo in oss och se hur rummen känns allteftersom. Tapeten är i beigaste laget, jag gillar ju kall vit. Men den funkar faktiskt väldigt bra. Det ger ett lugnt och ganska sobert intryck. Dessutom är jag vid det här laget så otroligt glad att vi har tapeter på väggarna så nästan vad som helst hade nog dugit åt mig.

Har funderat en del över att vi bara tar bilder med våra mobiler när vi är i huset. I vår familj finns tre digitalkameror, varav två är riktigt bra systemkameror. Dessutom har jag fem års utbildning inom ämnet och undervisar oxå i det. Sigge är väldigt intresserad av foto och plåtar mycket och även Freddan har sysslat mycket med konst och foto. Och ändå orkar vi ALDRIG ta de där fina bilderna med bra upplösning och kvalité. Det är synd. Men mottot för detta projekt har blivit att minimera allt arbete som inte har med huset att göra och då har fotandet bort prioriterats. Så hellre fula bilder än inga alls. Fin bilderna kommer när vi är klara!

Åh, jag glömde berätta att vi lagt tegel på garaget idag. Det har verkligen hängt över oss att det inte blir klart men nu är det bara finliret med kapningarna kvar. Jag och Johannes, vår gode vän, fixade det på bara några timmar. En sten har fallit från bröstet...

3 kommentarer:

VILLA VRÅKEN sa...

ÅÅ så fint!! Fondväggarna är superfina!! Hoppas ni kommer på lördag, det verkar bli efterfest oxå!!Jag beöver verkligen några drinkar!! Kramar kramar

Veronica sa...

Hej! Så fint det blev med tapeterna. Jag är verkligen imponerad att ni hitter så mycket, så snabbt! Hos oss känns det som allt tar sådan tid och vi har "bara" två barn, dock ganska små. Det är alltid någon vill klättra på byggställningen, tar penseln med färg eller äter på en skruv..... men men det gäller att njuta av nuet, snart är det förbi! Ni har i allafall fått det jättefint!

//Veronica

Fredrik sa...

Hej !
Sökte runt på klinker och råkade komma in på er blogg. Gillade klinkret i er tvättstuga och undrar vad det heter och var ni köpt det ?
Tack på förhand/ Fredrik
freron_75@hotmail.com