söndag 12 juli 2009

Äntligen!

Är taken färdigmålade! Det blev ett bra resultat. Snabbt och smidigt gick det och taken är riktigt fina. Nu börjar det faktiskt kännas som vi kommer nå målet inom en överskådlig framtid. Vi har visserligen haft sjuka barn i veckan men som tur är har mina systrar varit uppe och tagit hand om barnen åt oss. Jag har världens bästa systrar som ställer upp på det här sättet. Agnes och Clara, ni är guld värda!


Beda hjälper till att mäta lite i köket...

Mina två semesterveckor är nu slut och jag kommer att jobba en sväng innan jag har lite mer semester. Freddan har semester om en vecka och då kommer det förhoppningsvis hända en del i huset igen.

Vi har börjat måla den svarta panelväggen i hallen. Det blir väldigt snyggt med den svarta ruffiga ytan mot det vita fina taket.


Tvättstugan är färdigmålad så där väntar vi bara på att el och rör killarna skall fixa så vi kan montera in alla maskiner och tvättbänk. Freddan skall börja montera köket nu. Det känns jättespännande att få se hur det kommer att bli. Sedan hopppas vi att vår målares fru skall tycka att deras semester kan vänta en vecka, så han kan tapetsera våra väggar i veckan som kommer. Om man hoppas på dåligt väder så kanske det blir av. Fast samtidigt vill vi gärna ha uppehåll i allt regnande så vi kan måla klart fasaden på huset. Just nu ser det ut så här:

Det blir en enorm skillnad när man får på den vita färgen även fast det ska målas ytterligare en gång efter det här. Det blir fint!

3 kommentarer:

Vimsingen sa...

Wow vad fint det blir! Giller verkligen den svarta panelväggen.
Man kan väl säga att oavsätt om det blir regn eller sol har ni målningsjobb att göra:) Men det är ju trevligare med sol.
/Vimsingen

VILLA VRÅKEN sa...

Tjoho va fint det blir...Richard sa att den svarta väggen var superfin! Håller verkligen med!!

Syns och kramar!!

VILLA VRÅKEN sa...

Ja många drinkar blir det......