onsdag 1 april 2009

Klinker i köket?

Vi velar om vi ska ha klinker på golvet i köksdelen eller om vi ska ha trägolv. Vi har ju som ett u-kök i vardagsrummet och det är just bara i köksdelen som vi isåfall vill ha klinker. Först var vi säkra på trägolv men sedan började vi falla för klinker från http://www.marrakechdesign.se/. Å nu vet vi inte hur vi skall göra. Vi har ca 11 kvm som vi behöver ha klinker på i såfall. Jag tror det skulle bli en schysst brytning mellan ljust trägolv och härligt mönstrat kakel. Blir nog lite som vår familj: galen och traditionell...

Varför ska det vara så svårt att välja?!

5 kommentarer:

Ina sa...

vi har klinkers - svart sådant i köket, hallen, tvättstugan. och så har vi Ask parkett i vardagsrummet.. det är urläckert... och väldigt praktiskt med ungar, hundar och lerig tomt....

//ina

VILLA VRÅKEN sa...

Hej hej!! Hoppas allt är bra....Tycker absolut att ni ska ha klinkers i köket! Lätt att göra rent...och lätttorkat när man spiller!! Ha det så bra så lär vi synas snart till våren!

Kram kram

Vi bygger ett Doppingen hus sa...

Hej
Hur mycket av husbygget gör ni själva? Ni verkar verkligen ligga i. Dåligt med så kort varsel inför leverans av material.
/Gabriella

Villa Krutbruket sa...

Godmorgon,

Blir det snart uppsättning för er också av köket, så roligt! Kom ut igår till huset och halva köket är uppsatt.. Häftigt.. Ser jätte bra ut :)

Har ni frisknat till allihopa nu?
Hoppas ni håller er friska i påsk så de små kan smyga runt som påskakärringar och gubbar :)

Glad påsk!! Kram kram Maria

VILLA VRÅKEN sa...

ja jag tror att vi kommer att få en fin altan!!! Men va lerigt vi har det, försöker röja lite på gården men får hundra kilo lera under skorna!!!! Hur går det för er??

Kram kram