tisdag 10 mars 2009

Hur ska trappen få plats?

Idag fick vi ett intressant samtal från vår snickare. Trappleverantören hade ringt och sagt att det var nått som inte stämde... Efter en del funderande kom de fram till att våra original husritningar inte stämde. Vi har ju höjt takhöjden på nedervåningen till 260cm och det hade dom glömt bort i konstruktionsritningen av våningsplanen. Detta gjorde att hålet för trappen blev för litet eftersom vinkeln blev längre... Svårt att förklara men det löste sig iallafall snabbt och enkelt. Vår snickare ringde från huset och meddelade att han höll på att fixa detta. Så nu har vi ett större hål och allt kommer att bli bra. Vi måste säga att vi är jättenöjda med vår snickare som fixat allt så himla bra för oss!

Nu när barnen äntligen börjar bli piggare kommer nästa grej. Det går just nu svinkoppor och ögoninflammation på dagis och kräksjuka på mitt jobb... Visst är livet kul!!!

... å Freddan lägger golv...

4 kommentarer:

Villa Krutbruket sa...

Nej, nej ett sådant problem vill man inte vara med om, tur att er snickare är bra :)
Skönt att ni börjar krya på er... Kram

Ina sa...

Skönt att er snickare verkar vara driftig och smidig...

skönt att det löste sig och att ni verkar må bättre.

//ina

VILLA VRÅKEN sa...

ÅÅ vilken tur att det löser sig!! Skönt att ni är piggare!
Ni kommer att klara er från magsjukan och allt, nu får det ändå räcka!!!!!Nu får vi se fram emot en fin och härlig vår med friska barn och nya krafter! Ha det bra!
Kram kram

Vimsingen sa...

Det vore lätt att vara småbarnsförälder om det inte var för alla dessa sjukdommar..
Hoppas ni får en trevlig helg,
/Vimsingen