lördag 14 mars 2009

Feghet

När det kommer till inredning känner jag att vi hela tiden fegar ur och tänker praktiskt och vad som är hållbart i längden. Detta är förvisso bra men ibland önskar jag att vi bara kunde köra på det som vi gillar allra mest. Vi är hela tiden praktiska och tänker på vad som är lätt att ändra på om man senare vill och vad vi inte så lätt kan ändra på senare. Därför har vi ju bestämt oss för betonggrått klinker i hall och tvättstuga (snyggt och lättstädat men hur kul är det egentligen?), vita släta köksluckor (lätt att hålla rent men kanske inte det mest upphetsande...), samma vita 20*30 cm matta kakel som alla andra har i badrummen (japp det är snyggt men oxå lite väl trist). Å så där fortsätter det. Just nu känns det som vi tappat allt vad vi egentligen tycker om och gillar vad det gäller inredning. Till saken hör att både jag å Freddan alltid älskat både design och konst och sysslat med sånt sedan vi var små. Vi har alltid skapat saker och det känns trist att vi fegat ur just nu när vi verkligen kan skapa ett egensinnigt och fantastiskt hem åt vår familj.

Var in på vimsingens blogg http://vimsingen.blogspot.com/, och blev inspirerad av alla snygga golv från http://www.marrakechdesign.se/. Så nu vill jag oxå ha ett sånt härligt mönster i hallen eller kanske lilla toaletten eller i köket. Ja, faktiskt kanske helst i köket! Så snyggt å kul!

Bilden lånad från http://www.marrakechdesign.se.

Så nu måste vi sluta fega hela tiden och försöka hitta guldkornen som passar just oss. Det är ju ändå vårt eget hus vi bygger!

Trevlig helg!

Inga kommentarer: