fredag 26 december 2008

Tidsbrist...

...tidsoptimist. Vilket det än är så räcker inte tiden till. Allt man ska hinna göra på dygnets 24 timmar är oändligt. Freddan målar och fixar i lägenheten på dagarna (då vi kan få barnvakt), jag jobbar och barnen de bara hänger med. Tur ändå att Sigge och Mose kan vara med sin pappa och hans tjej när vi har så mycket omkring oss så de får nån känsla av jul iallafall. Ibland är det väldigt bra att vara fyra föräldrar. Värre är det med små kidsen. De får inte så mycket lovkänsla när de blir runt skjutsade hela tiden... Men det blir bättre så småningom.

Vi drömmer om dagar då huset är färdigt att bebos, och samtliga familjemedlemmar har sin plats. Det ska bli så skönt och tur är det väl att vi tycker det är kul att fixa och dona för det är som sagt en del att göra. Om dygnet bara hade lite fler timmar...

Vårt nästa mål är att få klart taket. Är det inte för mycket snö så är det snorkallt och isigt. Vi hade -10 grader idag å då blir det rätt kallt om fingrarna att slå i spiken som håller fast takpannan. Men vi håller tummarna för temperaturer runt nollan med snö och regnfri himmel så ska det nog ordna sig!

2 kommentarer:

Vimsingen sa...

Nu kommer att bli bra. Håller bra ibland är det bra med fyra föäldrar. Framföralt på julen då de ofta firar två julaftnar med dubbelranson paket.
/Vimsingen

Anna på Smultronbacken sa...

Japp, tiden räcker sällan till men det är väl bra då att ni är flera som kan dela på barnen. :-)

Å allt som ni är färdiga med när ni till slut flyttar in är sådant som inte finns kvar att göra då ni bor i huset. En klok tanke från oss som ännu inte har en enda taklist uppsatt. :-)

Gott Nytt År! Nästa år får ni fira nyårsaftonen i nya huset!