onsdag 27 maj 2009

Klinker i hall och tvättstuga

Så här ser vår omålade råspont vägg och vår klinker i hallen ut. Golvet är nu fogat och klart och väggen skall såsmåningom bli mattsvart.Klinker i tvättstugan. Den är snarlik den i hallen men vi valde fyrkantiga plattor här istället. Vi har velat om vilken färg klinkern skulle ha men tillslut var det plånboken som bestämde och då blev det denna. Rea är bra... Det jag inte gillar med plattorna är att dom är "flammiga" eller melerade, men det var ändå ett krav då vi vet att vi drar in en mängd skit hela tiden hemma. Å vill vi inte städa konstant så blir nog detta bra. Plattan är dock lite mörk mot det vi helst ville ha...Som sagt så här även målningen av fasaden kommit igång och vi är väldigt nöjda hittills med färgen. Men det återstår att se hur resultatet blir i slutändan.
Till helgen fortsätter arbetet med takpanelsättning på nedervåningen. Vi skall bara genomgå en del dagisaktiviteter och andra saker. Den här årstiden har man rätt mycket att göra som förälder.


5 kommentarer:

Maria sa...

Hej, vad långt ni kommit. Inte långt kvar ill målet nu.

Det ser jättefint ut. Jag gillar verkligen hallen. Kommer bli asläckert med råspånten och det målade svarta mot klinkersen.

Kram Maria

Vimsingen sa...

Jag tycker det ser jättebra ut! Har ni bestämt golv i köket än?
/Vimsingen

Vi bygger ett Doppingen hus sa...

Hej. Tack för din omtanke, det är aldrig roligt när något går snett. Han som gjöt grunden ringde idag och beklagade hur det hade kunnat bli så fel. Får se hur han löser det.

Hos er går det verkligen framåt, alltid lika roligt att få se era bilder. :-)
Kram Gabriella

Maria sa...

Ja snacka om att världen är liten!

Kimmy som chef? Hur fungerar det? Är han lika galen som chef, som han är som tränare...;-)

Du får hälsa honom så gott och även till hans fru Malin. Malin som för övrigt spelat ihop med min äldsta dotter i Högdalen med Kimmy som tränare. Ja det var tajder det:)

Kram Maria

VILLA VRÅKEN sa...

Supernice.......

Hoppas allt är bra!!!!
Inflyttning snart??

Kram