fredag 8 maj 2009

Grus å jord

Lite bilder på vårt grus å vår jord. Vi ville ju helst ha naturgrus men det blev lite väl dyrt. Vi ville inte heller ha så mycket rött i vårt grus utan helst så mörkt grått som möjligt. Så nu har vi jättefint grus som är mörkgrått med röda inslag. Blev väldigt bra.

Måste säga att Inge, vår grävmaskinist, är suverän. En klippa att luta sig mot när besluten blir för många!Ett fint staket som vi funderar på att ha på framsidan av huset. Jag tycker det är så fint när det är smala spjälor. Fast inte rött utan vitt. Eller kanske svart...

Enda molnen på himlen just nu är att Freddan åkt på nån form av förkylning, supertrött, hängig och snorig, och vi ska på semester nästa vecka. Å inte hittar vi hans pass heller. Har letat igenom alla kartonger i vårt förråd, vilka naturligtvis står längst bak bakom allt annat skräp vi har och är staplade till taket. Det har varit ett par härliga syner när vi balanserat på hyllor, sängar, kartonger och annat. Som tur är har vi inte brutit några ben iallafall. Vi hoppas passet kommer fram annars blir det ingen semester...

5 kommentarer:

VILLA VRÅKEN sa...

Så fint ni får det.....Ska ni på semester???? Härligt! Var ska ni åka?? Skönt för er att komma iväg en sväng!!

Ha det gott!

Kramar

Fam Nilsson Puumalas Husblogg sa...

Ser ut att bli fint:)

Vi bygger ett Doppingen hus sa...

Jätte fint grus, vad heter det och vad kostar det? Hur mycket grus har ni lagt?
/Gabriella

Villa Krutbruket sa...

Godmorgon!

Måndag morgon! Härligt, eller inte?! Hehe.. Usch vad helgerna är kort.

Ja vi har kommit skapligt långt, men det blir ju så när man har snickare och målare som gör det mesta.. Ni gör ju allt själv..
Beundrar er för detta, att ni orkar med barn och heltidsjobb. En annan är trött fast vi bara gör en tredje del av hela husbygget..

Ska bli så skönt nät detta är klart, och vi kan få en sovmorgon någon gång. Klocka var eviga dag :( *snark*

Ska ni hitta på denna vecka då?

Kram kram Maria

Ina sa...

väldigt snyggt - det går framåt...//ina