måndag 29 september 2008

Byggsamråd

Ja, då har vi varit på byggsamråd. Det var intressant. Många intyg om allt möjligt som skulle in såsmåningom. Men alla var trevliga så det var väldigt kul. Det är svårt att förstå att huset skall börja byggas snart.

Nått som inte är lika kul är hela träd historien. Det är konstigt att man skall känna sig dum och jobbig när någon annan har gått in på vår mark och sågat ner vårt träd. Om det varit motsatt situation hade vi med all sannolikhet fått betala dyrt. Men kommunen verkar inte tycka att det är så konstigt att såga ner andras egendom och slippa betala för det. Skall ni bråka om en tall, är deras kommentar. Å ja, det skall vi. En tall för dom är ett träd för oss. Deras bud som kompensation är lite planterade buskar... fast vi vill ju ha ett träd, och det kanske inte är så konstigt att vi vill ha ett likadant träd som stod där. Det var ju liksom därför vi sparade just det trädet.
Vi försöker åtminstone hålla en trevlig ton och ett bra bemötande. Jag skulle bara önska att de kunde vara lite mer ödmjuka när de är dom som gjort fel. Får se hur lösningen på det här problemet ser ut...

Inga kommentarer: