fredag 29 augusti 2008

panelmålning

Vi har ju bestämt oss för att ha panel i innertaken och bävat för målningen av denna. Har luskat fram att det finns någon färgspruta och även färg som man kan använda så man slipper kvistlacka. Så vi hade tänkt köpa en sådan men den var ganska dyr. Men igår kom mannen hem och berättade att en jobbarkompis till honom kunde fixa det åt oss, han hade en sån färgspruta och han kunde även vit/svart lacka vår trapp!

Nu måste vi bara fixa en lösning på grundmålningen av ytterpanelen. Vi vill använda oss av slamfärg i en ljus kulör (tex vit eller ljusgrå) och fiskarheden grundmålar bara i röd slamfärg. Dessutom kostar grundmålningen lika mycket, eller tom mer, än all färg till fasaden kommer gå på. Så nu behöver vi en lokal att grundmåla all ytterpanel i...

2 kommentarer:

Morkullan sa...

Hej.
Kul att finna en fiskarheden byggare till.
Hur mycket ska ni göra själva? eller ska ni leja bort allt?
Vi bygger en morkulla och är än så länge supernöjda (dock lite med tveksam ton gällande säljaren.. ) men supernöjda med själva huset.

kram Ina

freddan&maya sa...

Hej!
Vi ska göra åtagande 4 och 5 själva. Vi ser framemot det men vet att det kommer bli slitigt. Vi är väldigt nöjda hittills och speciellt med säljarna, men nu har vi ju inte börjat bygga än så vi får de hur det känns när allt är klart.
Fiskarheden har obekligen jättefina hus!
Kram/m